Meniu Închide

ACIVJ la întâlnirea cu Comisarul European Ferreira

Comisarul european Elisa Ferreira și ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene s-au aflat, joi, în Valea Jiului.

Prezența în Valea Jiului a Comisarului European pentru Coeziune și Reforme, doamna Elisa Ferreira, alături de Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș și de Directorul ADR Vest, Sorin Maxim, la doar o zi după semnarea Acordului de Parteneriat dintre România și Comisia Europeană pentru perioada 2021-2027, certifică faptul că în Valea Jiului vor ajunge banii europeni promiși, în condițiile în care proiectele depuse vor fi viabile și bine documentate.

Asociația Comitetului de Inițiativă Valea Jiului a fost prezentă la acest deosebit eveniment, cu o delegație formată din Constantin FULGA, președintele asociației, Daniel BENEA, Constantin DICU, Emil Ilie PĂRĂU, Sabina IRIMIE și Viorel PASCU.

Au luat cuvântul, rând pe rând, comisarul european Elisa Ferreira, care a deschis seria discursurilor, ministrul MIPE, Marcel Boloș, directorul ADR Vest, Sorin Maxim. În scurtul timp acordat întrebărilor, din partea ACIVJ au luat cuvântul  oamenii de afaceri Constantin Fulga din Petroșani și Emil Părău din Lupeni.

Asociația Comitetului de Inițiativă Valea JIului, prin președintele Constantin FULGA, a înmânat Comisarului European pentru Coeziune și Reforme Elisa FERREIRA, o mapă cu documente care au fost adresate în anul 2021 domnului Ians Timmermans de la UE.

Publicat în Acțiuni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *