Meniu Închide

De ce să fii membru al ACIVJ?

Afacerile se fac cu oameni, prin oameni şi pentru oameni! Avem nevoie unii de ceilalti pentru a promova, apăra şi reprezenta interesele legitime ale întreprinderilor locale şi a susţine dezvoltarea economică şi socială a Văii Jiului.

În calitate de membru ACIVJ:

➢ Vei primi informaţii pe care le poţi găsi/interpreta numai apelând la consultanţă de specialitate. Vei putea aplica informaţiile primite pentru dezvoltarea firmei tale şi vei putea urmări rezultatele în timp.

➢ Vei avea ocazia să te faci cunoscut în mediul de afaceri local, naţional şi internaţional, să îţi spui povestea şi să îţi promovezi produsele/serviciile.

➢ Vei cunoaşte oameni noi împreună cu care poţi colabora pentru a furniza servicii/produse pe care nu le-ai putea furniza în mod independent sau pentru a câştiga contracte mai mari.

➢ Vei putea construi relaţii de afaceri / parteneriate utile şi importante pentru succesul afacerii tale.

➢ Vei participa la ateliere de lucru în care participanţii, grupaţi pe domenii de interes, identifică posibilităţile de colaborare, analizează dificultăţile şi problemele cu care se confruntă, caută soluţii, discută despre posibilităţile de creştere a vânzărilor.

➢ Vei participa la evenimente orientate spre identificarea oportunităţilor de dezvoltare ale firmelor locale, facilitarea schimbului de informaţii, dezvoltarea relaţiilor cu instituţiile / autorităţile publice.

➢ Vei avea posibilitatea de a publica articole pe site-ul sau publicațiile asociației și de a participa activ la evenimentele pe care le organizează asociația (expoziţii, târguri, conferințe, cursuri etc).

Completează CEREREA DE ADERARE şi fă parte dintr-o comunitate în care vei putea găsi inspiraţie, sprijin şi îndrumare!